Chtíč
Anotace: Je to taková říkanka... ;)
.
Zachrastil okovy
kovanými z doteků
zazubil se na mě:
tak jsem tuu
Podívám se na něj:
co tu chceš...?
zase se zakřenil:
no tebe přec
Přišel jsem využít
tvé nahoty
tak nech se svést
a nedělej už drahoty
Neznám tě
jdi pryč...!
že mě neznáš...?
já jsem... CHTÍČ
.
Komentáře (2)
Komentujících (2)