Zpověď hříšníka

Zpověď hříšníka

Anotace: Přátelé, dámy a páni, mějte se mnou slitování

Bublina v láhvi sody stoupá nahoru, jako se vyplavujou mé,
Z hlouby duše, skutky zlé.
Písmenka v knize žertovně utíkají mým myšlenkovým pochodům, nevnímám,
Mění se všechno, co v životě znám…
…tedy i já.
Koupím si štěstí v instantním balení, avšak s prošlou lhůtou.
Pláču s pocitem, že banální je být bytostí lidskou pohou.
Jsem porcelánovou panenkou i potrhanou loutkou.
Jsem dítětem, jsem stařenou,
Jsem nevinnou i prohnanou.
Jak zrovna potřebuju, jsem totiž sobecká,
Jsem klidný celek, jsem na tři části hektická.
Hladím stébla trávy a ujištuju je očima,
Že to bude dobrý, protože konec světa začíná.
A pak? Pak bude blažené
NIC
Autor Miiemu, 01.07.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí