Slepota
Slepota
Před mýma očima se mění běh života.
Před tvýma očima se halí tma.
Já jako jediný vidím do prázdna,
tvé oči, které nevidí, ale cítí tmu,
snažíš se otevřít a dát jim úlevu.
Bolí, když zavřené oči máš,
když jsi slepý nic s tím nenaděláš.
Komentáře (0)