Anotace: mám práci někdy přetěžkou, osudů plnou, nehezkou. Co příběhů mi lidé praví a málokterý unese můj rozum zdravý.
...taky mě potkává spousta lidských povídání
(jak už to bývá v staré chýši ježibabí :o))
...občas je třeba byliní citu posbírat
a lektvar pro duši lidskou namíchat...
(děkuju za přečtení... a ocenění... ;o))
03.07.2006 15:34:00 | Cecilka
Jo jo. Je to velmi smutný příběh. A podle veršů by si zpočátku ani nezdál.
03.07.2006 00:01:00 | weitinger
Je to velmi smutný příběh. Zajímavě smutný. A básnička moc krásná..
02.07.2006 13:02:00 | šedá bílá myška