Dnešní den
Anotace: Den, na ktery sem se tak tesila a dopadl takto...
Dnešek byl den na hovno
plnej krásnejch věcí
Měla jsem tolik volnosti
a přece byla jako v kleci
Byla jsem s tolika lidmi co mám ráda
ale toho co tak nenávidím jsem tam postrádala
Nahá jsem se koupala v Labi
byla jsem veselá a skoro i šťastná
pak jsem si vzpoměla jak jsme tam byli my dva, sami
Trávy , pití, všeho dost
tak pro co? když ne pro radost?
Ale radost mi to dneska nedá
jen smutek a pláč na mě sedá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)