Anotace: "Přání psané na přání" jedné kamarádky...
Nebyla to snaha ospravedlnit se. Jen jsem měla potřebu sdělit, že důvodem mého snažení, byla pomoc někomu. Ne bujaré oslavy jakýchsi svátků a narozenin.
02.07.2006 12:57:00 | šedá bílá myška
já na tebe nejsem uraženej. Nevim, za co se mi ospravedlňuješ. nechápu tvůj komentář
02.07.2006 12:50:00 | hauskaa
narozeniny ani podobné projevy lidského egoismu neuznávám, proto asi neumím ocenit toto tvé snažení. Nehodnotím...
02.07.2006 12:43:00 | hauskaa