Jsem
Anotace: ................
Jsem jak černá oblaka
které se rozpijí
jak nebe bez ptáka
kterého ukryji
do svých prázdných dlaní
Jsem jako strom bez listí
jak růže bez trnů
i vítr znejistí
když nemá korunu
do které by se skryl
Jsem jako ryba bez vody
či anděl bez křídel
proč mám teď důvody
topit se v moři černých děl
co pohltí prázdný papír
Jsem jako tělo bez duše
jak duše bez těla
jen v malá předtuše
ucitím,že je čas
odejít...
Komentáře (2)
Komentujících (2)