Anotace: Takto si se sebou povídám, když Ticho, za kterého tuhne krev, trvá příliš dlouho. Je to otázka času?
...souhlasím se skajem...neubíráš si náhodou roky ;-)?!
Moc dobré Janele :-)
03.07.2006 14:06:00 | no
Subjektivní sebeuvědomování, mlhavě překvapivé a zanechává zmatek a nepokoj v duši a to je to co báseň má dát, nepokoj, nepoznanou radosta a vzrušení. Pošli to nakladatelům k posouzení!!!
03.07.2006 11:36:00 | Jarky
"...křísíš život svítiplynem..."
Tvoje věci jsou zkrátka "jiné"...zralé....někdy se mi ani nechce věřit, že je Ti 21, jak sama o sobě uvádíš...
03.07.2006 10:59:00 | skaj
Něco mi u toho chybí,něco co by tomu dalo grády,ale jinak pěkné.
03.07.2006 09:56:00 | temnezakoutimojiduse