Den co den
Anotace: Dívala jsem se z okna uviděla kostel a nápad byl tady.
U varhan dozněl poslední tón,
všichni odchází,
kostel se zavírá
Ve vesnici zhaslo z posledních oken
den končí,
noc teprve začíná
Utichl i poslední noční pták,
noc je u konce
vždyť svítá
Den co den, stále dokola.
Jen já tu pořád sedím a vzpomínám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)