Čas
Všechno závisí na čase.
Proplouváme přítomností,
která se vzápětí stává minulostí.
Bárka nekonečných dálek a náhod.
Jak si vychutnat ty dálky
a jak bojovat s časem?
Boj, který někoho posílí, někoho zabije.
Procházka síťovým bludišťem.
Možná se dotknete,
možná taky ne.
Komentáře (1)
Komentujících (1)