Delirium
Anotace: Jak přežít(nebo prožít?)vlastní život...
Životem létám
Nechávám se unášet větrem
Či spíše
Plavu
Po proudu
Nad vodou mě drží
Jen má duchapřítomnost
Ne neustálá
Vyvolaná pudem sebezáchovy
Jen v kritické situaci
Je jen otázkou času
Kdy klesnu ke dnu
Nevyplavu
Snad po letech
Pod nánosy písku
Najdete mé tělo
Vypadající stále živě
Duchapřítomně
Komentáře (0)