Děsivé
Oči do tmy noří
zlo ho děsí
vystrašeně kouká
ale neprchá
matce dítě zesnulo
ale pohřbeno nebylo
mrtvolně na stole leží
krysa přes něj běží
jazyk ač ztrouchnivělý
přec živý
žijeme z mrtvol
a plazíme se jako stvol
tvoříme plány
a zkoušíme sny
máme chvějící se ruce
a zkažené srdce
Jsme demokraté žijící z hnoje
poctivost nám z mysli sejde
Komentáře (2)
Komentujících (2)