Človíček
Anotace: Jak jsem uvažovala nad smyslem života
Maličký človíček
chtěl si jen hrát,
teď musí psí žrádlo
z psí misky žrát!
Ubohý človíčku
proč ses jen rodil?
Človíčku, hlupáku,
proč si sem chodil?
Nicotný človíček
schovám ho v hrsti,
schovám ho před světem
před světem bolesti.
Komentáře (6)
Komentujících (6)