Vzpomínky
Každý den v zákopu,
myslíš ty na fotku,
přemýšlíš o konci,
hledíš i při noci.
Co zanechals doma,
co oživý sova,
pospícháš s rozvahou,
nežli tě dostanou.
Utíkáš skrčený,
teď již jsi zlomený.
Přemýšlíš o dcerách,
vzpomínáš na syny
a láska tvá,
se vzbudila.
Komentáře (0)