Anotace: Je to basnička od jedné holky co byla ranec dlouho na piku!ted už ho nebere ale tuhle složila kdyz este brala...neni zajmava?posudte sami!
Závislost!
A kdo ji nemá nebo neměl, třeba jenom na chvíli, v nějaké složité životní etapě?
Stane se!
Začátek konce přichází v dobře položené otázce!
Jenom najít tu správnou odpověď a máme nasnadě nový začátek.
30.07.2006 09:32:00 | Anny