Vodka s RedBullem
Anotace: Někdy je lépe méně než li víc.
Vodka s RedBullem
Stále vidím to v tvém zraku,
omlouvám se, byla to chvilka zkratu.
Omámeni vodkou s redbullem
vylítli jsme jeden po druhém.
Zaslepeni opojením,
špatným osvětlením.
Komentáře (0)