Obyčejná holka
Tak strašně statečná
Utíkat stejně není kam
Někdy tak zbytečná
Sobě si připadám
Prý hodně citlivá
S vůli pevnou
Vůči starostem odolná
Schopna znovu a znovu
po pádu se zvednout
ohnivé znamení
pod vlivem marsu
a tygrem
v čínském zvěrokruhu
Jiná tak jako všechny jiné
prostě jsem svá
a z toho plyne
že jsem jen Jinak obyčejná
Komentáře (1)
Komentujících (1)