...vrací se mi majlík... už od včerejška...
nemáš plnou schránku, človíčku? :o(
28.07.2006 07:09:00 | Cecilka
Takový je tvůj obyčejný den?
Tak to mám trošku jiný... :o)
snažím se koštětem
vymetat lidské splíny...
dětem neposlušným
pampeliškový med na chléb dávat...
ticho nechat mluvit
a skutečnosti mávat...
:o))
22.07.2006 21:36:00 | Cecilka