znechucení
ZNECHUCENÍ
Proč pohrdám světem,
Proč životem jsem zděšen.
Proč všemu se vysmívám
Proč význam už nehledám.
Proč rezignoval jsem ne všechno,
Proč je mi vše ukradeno,
Proč nebaví mě ani žít
Proč ztrácím chuď i snít.
Proč jsem vším znechucen
Proč životem jsem otráven
Proč nemá pro mě smysl žít
Proč chci jen v hrobě hnít
Komentáře (3)
Komentujících (3)