Anotace: Báseň o tom, jak jste milován, chcete dotyčného taky milovat, ale ono to nějak nejde...
Mne se to strasne libi, ale doufam, ze se mi to nestane, aby o mne nekdo neco takoveho jen myslel, natoz psal. Je to ze zivota a perfektne zpracovany. To si schovam do PC (k ostatnim).
16.09.2006 18:32:00 | janewe
No, fakt je ten,že na formu dost kašleš...což je škoda, ale co...ty se asi chceš hlavně vykecat, proč ne...jenže kdybys zapracoval, bylo by to lepší ;-)
10.07.2006 15:39:00 | no
Připoměl jsem Ti Leoše? :-) Co se týče poslechu jeho věcí, tak to jsem taky úplně jinde, ale něco jsem občas slyšel a sem tam se mi jeho text líbil. Že to mám podobný, to mě nikdy nenapadlo. Proč ne. Díky za komentář.
08.07.2006 10:38:00 | smudlinek
Ahoj, je to dobré, dobrá myšlenka... Podobné texty má ve svých písních třeba Leoš Mareš, i když ho neposlouchám, obsahem vím, jaké jsou... Není to výsměch.. To v žádném případě... Jeho texty mají myšlenku a je v nich hodně citu.. u Tvých také;-)
07.07.2006 10:34:00 | Muji