Poslední polibek smrti
Anotace: Vstříc nepřátelům v krvavém objetí...
hrou svalů
napínaných až k prasknutí
šelma skočila
netušící oběť
poslední chvíle slávy
než tlapy mělce dopadnou
drápy políbí krk
zavije kulka
a nebeská šelma
k zemi spíc padá
k tělu své kořisti
ve svorné jednotě
poslední vzdech
ozvěna bolesti
Komentáře (2)
Komentujících (2)