Nechci Ti ublížit...
Anotace: pro nekoho, koho miluju....
Nechci ublížit Tvému srdci ani Tvé duši…
kdo ví, co to na mě mé srdce zkouší…
Našeptává mi a ponouká můj chtíč…
je jako ďábel, co z mých citů splétá bič.
A já se bojím, aby Ti jím ten ďábel neublížil,
kdo ví, proč nás Bůh už dřív k sobě nepřiblížil.
Snad, že jsme si tolik podobné…
Snad proto, že nic není náhodné…
Snad pro mě, snad pro Tebe…
i přesto-zůstanem´ tu pro sebe…?
Komentáře (1)
Komentujících (1)