Taková jsem já
Nemohu Ti říct, kde mám svůj chrám
jednou jsem tady a jindy zase tam
kde bydlím? To sama sebe se někdy ptám
chtěla bych být jinde, ale stále tu zůstávám
jsem žena, co kus života má už za sebou
a básničky jsou její jedinou odměnou
utíkám k nim, protože se do nich toho tolik vejde
hořkost, pláč, radost, štěstí, láska -
- prostě všechno, co z běžného života vzejde
však jednu výhodu básnička vždy má
pokaždé, když ji napíšeš, je v ní kousíček
Tvého skutečného JÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)