Ten stín není můj
Anotace: kdo je víc opravdový, já nebo stín?
Ten stín není můj
obrys, co jsem ráno zahlédl,
byl obrys někoho jiného.
Ten stín mi nepatřil.
Moje duše rozvitá,
měla stín suchého stromu.
Ten stín není můj.
Kruté světlo se o mě opírá,
slunce mi ukazuje
zrcadlo násilí, nahoty a ponížení
Ten stín není můj (a nikdy nebyl)
Ten stín není můj
ani ráno ani v poledne ani večer,
ale už je nějak pozdě brečet.
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)