Zeptej se
Anotace: hmmm....vlastně nevím, co jsem teď stvořila:-)
Zeptej se,
co je to za život,
když andělé padají, umírá smích
když kříže krvácí,
kdo jsme?
Když ptáky táhne jih,
Lžeme
Když brodíme se v neštěstích
Chceme
být
A naše oběť
ta největší cena
Chodí jako šepot
Naděje je zakrvácená
Zeptej se oblaků,
proč už z nich neprší,
setmělo se před bouří
Zeptej se paměti
proč po ní netouží
Proč hlasy křičí nad oblohou
Zeptej se popela u mých nohou
proč už nevstane...
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)