Boj proti smrtonosným silám
Anotace: vím, takhle asi ne, ale mám fakt potřebu to napsat
Objevíš v sobě něco jako boj
jakoby Tvé srdce bylo bojištěm
existuje ale světlo
světlá stránka je tak maličká a slabá
stránka malomyslnosti se zdá drtivá
nic není předem ztraceno
musíš uvěřit v malé světélko
život je silnější než smrt
světlo je silnější než tma
láska je silnější než nenávist
neoblékej si smuteční šat
udělej všechno, co můžeš
není to snadný boj
vede ale k životu a osvobození
a Ty chceš světlo
Komentáře (2)
Komentujících (2)