Anotace: To na co poslední dobou myslím:-)
Počkej jen si utřu klávesnici......:-) Jo není to špatné. Začínám chápat, v čem vězí tvůj talent. A nejsem si jistý , zda je to psaní.
24.12.2006 14:41:00 | Jindibi
:o) no teda..to je síla:) po ránu docela nářez ale povedený! až mi z toho běhal mráz po zádech (i když se přiznám že díky obsahu jsem si pořádně nehleděla na formu:o)
09.07.2006 11:48:00 | hajena
och ty verše mi dovolili rudnout....jak neco tak erotického může napsat takové mládě :-))))
odpověd:? stačí mít zážitky plné lásky
08.07.2006 22:40:00 | Pavel Kotrba
taky jsem to zažila... nemůžu ti říct jestli to má nebo nemá smysl, ale naděje umírá poslední.. zpracování se mi zdálo trošku obyčejné, takže 40...
08.07.2006 22:27:00 | Bajík