Podzimní rozcestí
Jedeme spolu,
Ale každý na jiné frekvenci.
Nelze se přeladit.
Nechci.
Koukám se z okénka.
Za ním upadající podzim.
Tu krajinu najednou nepoznávám.
Je šedá a únavná.
Ticho s ozvěnou.
Rozdrobíš pár vět.
Zametu je svým hm.
Hm.
Ticho na druhou.
Uspávající lhostejnost.
Nad začínajícím koncem.
Chce se mi spát.
Zavřít oči.
Probudit se do rozkvetlé zahrady
minulosti.
Kdy i ticho bylo krásné.
Kdy život byl dolce.
Jak dál?
Doprava,
nebo
Doleva?
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: Víla, malá slečna, Agniezka
Komentáře (0)