Anotace: -
Po tmě
takřka hned
zažívám svůj vlastní svět
takový,
jaký neměl být.
V rozletu
upletu si podkolenky
ze semínek
Ibišku.
Ty pak v podbřišku
ohrnu
a amulet,
jež složil jsi mi v rukou
neochráním.
Nemám na to dech.
V rozkvětu,
jako bys nečekal,
že voníš svým vlastním pylem
vypadáš náhle
omámen.
Kdokoli se přiblíží
odeženu ho
od čarokrásných
kopřiv, pálících
znesvářené duše.
Protože, tuše
jsem ta, které touží
po bolesti
svých vlastních nesmrtelných duší.
zejících do prázdna
ve snaze dokázat,
že nejsou
jen semínka
tvého prachu...