Dýkou mi pohlaď srdce
1) Dýkou mi pohlaď srdce
a řekni jednu sladkou lež,
jsem blond a ne blbá,
ty pravdě neujdeš!
2) Dýkou mi pohlaď srdce
a řekni jak jsem nudná, hloupá, trapná, troufalá,
lituji hořce chvíli, kdy jsem tě poznala.
3) Dýkou mi pohlaď srdce
a řekni, že žít tě se mnou prostě nebaví,
že z falše všude kolem,
mi rozum churavý.
4) Dýkou mi pohlaď srdce,
dnes už naposled.
Zavřu oči, tak bodni !
Těším se na ten let.
Komentáře (0)