Anotace: -
No ty vole
no já čumim
co to tady koníte??
Z básniček jste udělali
nepřehlednej blogýsek:-@
Kde jsou vzkazy?
Kde komenty?
No ty vole
no já čumim.
Kde to chytnout za koule?!!
Tomu teda nerozumim.
Anotace total v píči
začnu zase cinkat klíči.
Vim kdo koho sleduje.
Ale od koho mám typ?
Možnost vrznout si sem fotku
vypadá tak jako vtip.
A jak je to s odstavcema?
To si z nás snad střílíte.
Místo řádku nového
mám odstavce velkého:DDD
Navíc koukám
problém s časem
mám 23:05
za to vy koumáci máte
dávno druhej den.
psáno 20.10. 2011 23:05