Být básníkem
Být básníkem psala bych verše
ať lék jsou čela na bolest,
na rozpálené volám střeše
jen císaři dej, co jeho jest
Být oráčem co hvízdá brázdou
v slunci když se leskne pluh
podám dlaň ať je ti hrazdou,
tam zavěs co má dostat Bůh
Přečteno 486x
Tipy 20
Poslední tipující: Sima, TetaKazi, modrá..., Kars, Zasr. romantik, Mbonita, Jana M., Agniezka, labuť, Lota, ...
Komentáře (0)