Hvězdy zpívají!
A jako vyjdou i noc další,
tak přetrváváme i my.
Svítí, každá u každé, již po tisíce let.
Svítí, zbloudilým poutníkům na cestu.
Svítí, nočním dravcům místo zraku.
Svítí, mladým na jejich společnou cestu.
Tak teď svítí nám.
Po dlouhém dni, před nadcházející nocí.
kterou sis ty tak vyprosila,
soumrak konečně jemně dosédá.
A zahalí Tě a obejme,
aby Ti nebylo zima.