Anotace: život má mnoho podob štěstí i bolesti a jen na nás je jakou formu si vybereme
Děkuji Ti za komentíky a nebuď smutná. Jak píšeš o svém příteli, věz, že jsi dostala obrovský dar, který Ti můžeme my ostatní jen závidět. A i kdyby právě teď byl tisíce kilometrů daleko, je s Tebou. Je Tvou oporou, je Tvým úsměvem, Tvou záštitou. Přeji krásný den a šup k vodě, je tam nádherně.
26.07.2006 08:14:00 | kouzelníček