Jeden z večerů
Anotace: Je to z jedný akce, to mě napadlo, když jsem už něco měl napito... :)
Je zde moc dýmu,
je zde moc rýmu,
lidí se sešlo,
ažli však mooc.
Nechci se zkalit,
avšak se nalít,
není to náhoda,
kašel to zažehná.
Moc je tu lidí,
neni mi to milý.
Komentáře (0)