Nějak se od tvých básní nemohu odtrhnout, jedna povedenější, jak druhá.
To s tím věkem v profilu je pravda?
26.07.2006 23:05:00 | weitinger
No a co?....grr...nemm rada tyhle..no...to je jedno..basnicka je to hezka ale takovy rejpnuti..jate kousnuuu:))
10.07.2006 07:41:00 | Lady Celebrian
Tyhle veršovánky mám docela rád, i když jsem ty svoje odsud sám odpálil. Ono je to s těma pruhama o tom, že nakonec všichni chtějí někoho vlastnit. A taky když to mezi dvěma chytne, tak je to někdy pěkný průser. Přátelství se holt moc nenosí. Mezi ženou a mužem to nakonec stejně jde přes tělo. No nic děvče, ještě máš asi před sebou dlouhou a zajímavou cestu.
09.07.2006 17:28:00 | Petr Miroslav