Anotace: -
Chladný večer v šarmantnom sprievode hviezd,
ktoré sa bosé rozutekali holým nebom.
Prvé tóny vnorili sa do noci
a presvitajú pomedzi šumy veľkomesta.
Vietor priniesol harmonické gestá,
ktoré sa v sprievode flauty nonšalantne
usmievajú na každého z nás.
Zaznela fistula, zatiaľ v adagio.
Postupne rozkvytla cez andante k nám.
Otvorené ústa v prvom rade
a prižmúrené oči v poslednom.
Už na nás vrhá komorné forte.
Viem že táto sa zapísala do mňa navždy...