Anotace: -
Kytica nádejí
dôvery a pochybností
když svíráš své dlaně
a úpěnlivě prosíš
S otvorenou náručou
prijímam
zablúdených hostí
a s nadějí v myšlenkách
cítím
koho v srdci nosíš
...
Vítam tak každého
s krčahom srdečnosti
Byl jsi mým snem
a vždy Tě vláčím za sebou
Nosím si na pleciach
batoh plný cností
i když vím,
že v srdci mém
jsi byl jenom
návštěvou
...