Být sama sebou
Anotace: ...je někdy těžké
Po každé noci
stejná tvář.
Uvnitř někdo jiný.
Vše v její moci,
proletí zář,
jednou zlý jednou hodný.
Všemožné role,
různé scénáře
a jiné kostýmy.
Předveď své pole,
dej do toho srdce.
Tak, který kostým mi padne jako ulitý...
abych to byla já.
Komentáře (1)
Komentujících (1)