Je to horší než sebepoškozování.
Je to psychické vydírání.
Je to kvůli Tobě,
trpím kvůli Tobě,
ačkoliv ty jsi v tom nevinně,
Je to jen ve mě.
Ta bolest,strach a žárlivost.
Ale já udusím to v sobě,
to je přeci maličkost.
Dlužím Ti to,
už tolik jsi mi pomohl.
Nedám Ti to najevo,
ani kdybys mě k tomu dokopl.
Vždyť já přeci toužím po tom,
abys byl šťasten.
Bohužel vím po kom,
Tvé srdce prahne,
a tak se o úsměv,
pokouším marně.