Život jde dál,
časy se mění.
Jeden Tě rozláme,
další Tě slepí.
Stojím si pevně na pochybách.
Nevnímám nic,
jen JEHO a čas.
Tak co dál?
Smutek a žal?
CHci se jen smát,
zpívat a hrát.
Však když jsem s Tebou,
city mě sjedou.
A když se usměješ,
očka Ti zazáří,
jsem v sedmém nebi,
cestu si prorážím.
S Tebou chci být,
snít i bdít.
Omloluvám se,
ale já,
budu Tě stále milovat.