Letokruhy a srdce
...jsi všelék
a já život
dali mě tě mezi chvílemi a chtěním
aby prsty nemátla tma
ta bezdechá minulost vpletená
ve vzdušné kořeny
vysýchavých vzpomínek na málo
Slzy jsou míza Lásko slyšíš?
Smola onoho štěstí
že jsme živí jako ono dřevo
srůstaje na léta pospolu
Cesta mezi kameny rve nám sílu z lýtek
den korá večeru
kde dáš mi měkké zákoutí
a jedno mohou být dvě duše
Po tváří stékám ti v dotecích
jsi tam kde já jsem
v očích hlubiny
všedních rán
Tebou výjimečných...
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: Kyška, Bambulka, CULIKATÁ, Mbonita, zelená víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)