Máš pravdu, ale někomu stačí padnout jednou a pak se poučí, ty ostatní se tam hold dostanou častěji.
27.07.2006 15:17:00 | FeaTir
Máš pravdu. Človek niekedy musí padnúť až na samé dno, aby pochopil. Ale sú aj takí nešťastníci, ktorí to nepochopia a tým sa pomôcť nedá.
Veľmi pekné a cielené.
13.07.2006 07:29:00 | ľaľia