Sny se rozpouštějí v dešti
Anotace: Tanči dítko, tanči, než chytne tě křeč do šnehobílé nožky.
Maličká holčička
radostí v dešti tancovala
bezstarostná, nevinná
teď sedí dívka tiše
za oknem kapky stékají
jak krůpěje slz
bolestné, umírají
v mlze ztratila se
tajemná žena truchlivá
ideály ztratila
snad přestala žít
Komentáře (1)
Komentujících (1)