Světlo a stín
Světlo a stín,
pravda a lež.
Už vím, co s tím,
běž si, kam chceš!
Už vím, co je láska -
- prázdné místo v posteli.
Prostá touha tebe laskat,
než zas od tud vystřelíš!
Pravda a lež,
světlo a stín.
Běž si kam chceš,
v duši zbyl splín...
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine
Komentáře (0)