Psaní pro sladké probuzení
Vzduchem letí psaníčko,
tak pousměj se maličko,
letí letí milé psaní,
dorazí už za svítání.
Píši v něm já o své touze,
do očí Tvých se dívám dlouze,
poté líbám tvá ústa sladká,
a hladím tvář - jak je hladká.
Dotýkám se vlasů barvy havrana,
vypadáš skvostně - lépe než dvorana.
Každý krok tvůj lehký zdá se,
i víly podléhají tvé jiskřivé kráse.
Okouzlíš vždy celý širý svět,
u Tebe bych chtěla být hned.
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Akitenshi-inu
Komentáře (0)