Šílenec v dohledu...
Anotace: ...přiznání ? .)
Jen tak mimochodem jsem blázen, abyste to, přátelé, věděli.
Jsem vina pro ty, co v porotě seděli.
Nenávidím řád, tápu v anarchii myšlenek,
Jsem malomocná, vyrovnaná navenek.
Zvedněte telefon, zavolejte četu z blázince,
Že se potřebujete zbavit falešnýho našince
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: žabka.kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)