Anotace: ..
Když budeme vidět krásu květů a budeme mít touhu lásku dávat, pak žít tento život je krásný dar...
18.06.2008 21:19:00 | Lorraine
...jo, kouzlo se povedlo :-)
a když si tu čtu Jasmínu, tak si dovoluji podotknout, že matkou ve třinácti bych rozhodně být nemohla ;-) takže,mi sice vykání lichotí, ale pojďme si raději tykat, jo?
20.07.2006 14:59:00 | no
líbí se mi, mohla bych si ji zpívat...
jen nevím, nemělo by tam být etcetera?
děkuji za milé komentáře a prosím o tykání, ok?
10.07.2006 16:26:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Jestli básnička ve Vás vyvolala aspoň maličký úsměv, kouzlo se povedlo a já jsem šťastný.
10.07.2006 12:49:00 | kouzelníček