Óda na Lilii
Fialová královna
trochu bílá
s kapkou pláče
na vrcholu
Kdopak jí narovná
záda křivá ?
Zelený panáček ?
Zůstanou spolu?
V skleněném zámku
s čevenou mašlí
k poslední oáze
pavilon třetí
Vám pošlou pozvánku
abyste našli
cestu snáze
po paměti
Svatební dar?
Pošlete kapku vody
ta je zalije
ještě dlouho
Podivný pár ?
Žádné náhody...
Jen láska lilie
na vteřinu pouhou
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, RyxiraAmyGinger
Komentáře (1)
Komentujících (1)