Naděj
Naděj nejistá
jak první kroky
zve k tanci
hlavně nepošlapat paty
Naděj přečistá
den nebo dva roky
dá ještě šanci?
Nebo už bouchne vraty?
Naděj zasklená
do malých střípků
křehce nerozbitná
jen na oko
Naděj zastřená
v červeni šípků
trny vydobitá
není zárukou.
Naděj svítivá
poslední kometa
na obloze
v zaří.
Naděj míjivá
vydat se do světa
oddat se touze
na polštáři.
Naděj trvající
míň a více
jako hrady
co se nezboří.
Naděj plápolající
tenká svíce
lží a pravdy
a ještě hoří!
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
Komentáře (3)
Komentujících (2)